Ambassadeurs de ZorgSamen steken zorgverleners hart onder de riem

Als kersverse de ZorgSamen ambassadeurs steunen Eva Van Braeckel, longarts aan het UZ Gent, basketbalspeelster Ann Wauters en tv-persoonlijkheid Walter Grootaers iedereen die in de zorg of welzijn werkt of mantelzorger is.

Zowel Ann Wauters als Walter Grootaers raakten in maart 2020 besmet met COVID-19. Eva Van Braeckel is naast longarts ook medisch coördinator van alles wat met corona te maken heeft in het UZ Gent. Als ambassadeurs van DeZorgsamen.be willen ze enerzijds de zorg bedanken, een hart onder de riem steken en anderzijds aandacht vragen voor zelfzorg en veerkracht voor de zorg.

Filmpjes en affiches

Wil je je medewerkers of collega’s ook herinneren aan het belang van zelfzorg en zorg voor elkaar? Verspreid de filmpjes met de ambassadeurs en/of download en print de affiche via www.DeZorgsamen.be.

Op het platform De Zorgsamen vind je ook tips om goed voor jezelf en collega’s te zorgen. Diverse tools zoals de e-learning De eerste helper, een zorgscreener die inschat of een gesprek met een professional nuttig kan zijn, maar ook herkenbare getuigenissen. Daarnaast kunnen ze ook zelf een getuigenis plaatsen om tips of initiatieven te delen met collega’s.

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen