Bestel folders en affiches over Coronalert-app bij het Logo

De app Coronalert, het nieuwe instrument in de strijd tegen Covid-19, is sinds 30 september in de app stores te downloaden. Hang een affiche op of verspreid de flyers en help zo mee om de app bij het brede publiek bekend te maken. Je kan het drukwerk bestellen bij jouw Logo.

Wat is Coronalert?

Coronalert is een gratis mobiele app die je waarschuwt als je in nauw contact bent geweest met iemand die positief heeft getest op COVID-19. Ook voor contacten die je niet persoonlijk kent. De melding is anoniem. Coronalert draagt zo bij tot een snellere, krachtige contactopsporing.

Laat je een coronatest afnemen? Dan kan je via de app het resultaat direct op je smartphone ontvangen. Zo ben je meteen op de hoogte en kan je sneller je voorzorgen nemen om anderen te beschermen als je positief test.

Drukwerk

Help jij mee om de app bij het brede publiek bekend te maken? Volgend drukwerk is beschikbaar bij jouw Logo (enkel in het Nederlands):

Digitale materialen

Heel wat digitaal campagnemateriaal om Coronalert te promoten, vind je hier terug: visuals en filmpjes voor sociale media en wachtzaalschermen

Daarnaast hebben we ook een digitale pancarte en socialemediaberichten.

De meeste digitale materialen zijn ook beschikbaar in het Frans, Engels en Duits.

Alle info in links naar de app stores vind je op www.coronalert.be.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen