Op zoek naar inspiratie voor de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid?

Van 1 tot 10 oktober tellen we samen af naar de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. Tien dagen waarin we extra stilstaan bij het belang van een goede veerkracht. Want die is nodig om zich te wapenen tegen tegenslagen en er weer bovenop te geraken. We nodigen ook jouw organisatie uit om tijdens de 10-daagse een actie te organiseren.

Eén op drie voelt zich niet altijd even goed in zijn vel. De kans is groot dat ook iemand in jouw omgeving ermee worstelt. En toch wordt er weinig over gepraat, terwijl dat zo belangrijk is. De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid is in het leven geroepen om dat taboe te doorbreken.

Inspiratiegids

De 10-daagse is het uitgelezen moment om mensen bewust te maken van het belang van een goede geestelijke gezondheid. Wil je zelf een activiteit organiseren, zoals een Fit in je hoofd-workshop of een gezonde middagpauze? Vraag dan zeker de inspiratiegids op bij het Logo van jouw regio.

We gaan dit jaar ook voor een Vlaamse actie waarmee we de 10-daagse extra in de kijker willen zetten. We kiezen voor een echte eyecatcher. 'Spreuken in het straatbeeld' ofwel fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen, quotes om even bij stil te staan. Voor deze actie werd een apart draaiboek opgemaakt. Je kan dit opvragen bij het Logo uit jouw buurt.

Meer info over de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid vind je hier.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen