← Vorige

Workshop Vind jezelf oké (Landbouw)

'Fit in je Hoofd, Goed in je Vel' is een campagne van het Vlaams Instituut Gezond Leven die handvatten wil aanreiken om de eigen veerkracht te versterken. De workshop Vind jezelf oké is specifiek gericht op land- en tuinbouwers.

In deze interactieve workshop staat de 1ste stap van www.fitinjehoofd.be centraal. ‘Jezelf oké vinden’ is immers belangrijk, het zorgt voor een positieve spiraal in het dagelijks leven. Zaken als stress, financiële problemen of moeilijke relaties kunnen aanleiding geven tot een lager zelfbeeld. Vaak hebben we de neiging ons te vergelijken met anderen die het schijnbaar beter doen, en leggen we onszelf verwachtingen op waaraan we niet kunnen voldoen.

Tijdens de workshop ‘Vind jezelf oké’ leren deelnemers hoe ze zichzelf hiertegen kunnen wapenen. Er wordt gezocht naar manieren om terug de klik te maken naar positief denken. Deelnemers gaan naar huis met tips en oefeningen voor elke dag.

Voor wie?

Landbouwers en tuinders 

Wie kan met de workshop aan de slag? 

Landbouworganisaties.

Praktisch 

  • Duur workshop: 3 uur
  • De organisator voorziet een locatie, tafels met stoelen, projectiescherm, beamer, laptop en flipover of whiteboard.
  • Folders, affiches, banners en andere ondersteunende promotiematerialen bestel je bij het Logo.
  • Kostprijs: 180 euro + verplaatsingskosten

Het Logo zet je op weg

Op zoek naar inspiratie of promotiematerialen om de campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ bekend te maken? Neem contact op. 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen