← Vorige

Workshop Vind jezelf oké (Landbouwvrouwen)

In deze interactieve workshop staat de eerste tip van 'Fit in je hoofd' centraal: jezelf oké vinden is belangrijk. Het zorgt voor een positieve spiraal in het dagelijks leven. Zaken als stress, financiële problemen of moeilijke relaties kunnen aanleiding geven tot een lager zelfbeeld. Vaak hebben we de neiging ons te vergelijken met anderen die het schijnbaar beter doen, en leggen we onszelf verwachtingen op waaraan we niet kunnen voldoen.

Tijdens de workshop ‘Vind jezelf oké’ leren landbouwvrouwen hoe ze zichzelf hiertegen kunnen wapenen. Ze zoeken naar manieren om terug de klik te maken naar positief denken. Deelnemers gaan naar huis met tips en oefeningen voor elke dag.

Boek een workshop voor jouw landbouwvrouwen en versterk hun veerkracht. Je bezorgt ze een boeiende, ontspannende sessie. Soms confronterend, soms heel herkenbaar. Zorg er zo voor dat ze er zelf niet onderdoor gaan en hun rol als spilfiguur binnen het landbouwgezin kunnen blijven opnemen.

Voor wie?

Land- en tuinbouwvrouwen

Wie kan met de workshop aan de slag? 

Landbouworganisaties

Waarom?

Het is niet goed gesteld met de geestelijke gezondheid van de land- en tuinbouwers. De vrouw is een spilfiguur in het bedrijf. Ze is vrouw, mama, boerin, bemiddelaar. Zij kan dingen in beweging brengen, geestelijke gezondheid bespreekbaar maken. Maar we moeten er ook voor zorgen dat de vrouw er zelf niet onderdoor gaat.

Praktisch 

  • Duur workshop: 3 uur
  • De organisator voorziet een locatie, tafels met stoelen, projectiescherm, beamer, laptop en flipover of whiteboard.
  • Folders, affiches, banners en andere ondersteunende promotiematerialen bestel je bij het Logo.
  • Kostprijs: 180 euro + verplaatsingskosten

Het Logo zet je op weg

Op zoek naar inspiratie of promotiematerialen om de campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ bekend te maken? Neem contact op. 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen