← Vorige

Europese Vaccinatieweek

Europese Vaccinatieweek in Vlaanderen, 23 tot 29 april 2018: Ver weg of dichtbij op reis? Laat je liever vaccineren.

Reisplannen? Vaccinaties zijn altijd belangrijk, of je nu een exotische reis maakt, een citytrip in Europa boekt of een (lang)weekend de natuur induikt in één van onze buurlanden. De Europese Vaccinatieweek focust dit jaar in Vlaanderen op de dicht(er)bij-vakanties. Jongvolwassenen (18-30) die de wereld intrekken - voor plezier, studies of werk - beschermen zich beter met een prikje voor vertrek. Zo vermijd je dat je in het buitenland ziek wordt. En breng je ook geen ziektes als souvenir mee naar huis. Deze campagne focust voornamelijk op mazelen, hepatitis A en teken.

Zet mee de Europese Vaccinatieweek in de kijker en zorg er mee voor dat de boodschap bij de doelgroep terecht komt. We inspireren je graag met de campagnebeeldene-mailbanners en het artikel.

Waarom is deze Europese vaccinatieweek nuttig?

Vaccinaties zijn je hele leven lang van tel, al zijn er situaties waarin je als jongvolwassene best éxtra aandachtig bent. Wie op reis gaat naar (sub)tropische landen, denkt er vaak wel aan om gezondheidsadvies in te winnen bij zijn huisarts. Maar ook voor minder verre reizen kan het belangrijk zijn om na te gaan of er bepaalde gezondheidsrisico's op je bestemming zijn. 

Voor wie?

Deze campagne richt zich dit jaar sterk tot jongvolwassenen van 18 tot 30 jaar. 

Wie kan de Europese vaccinatieweek mee bekend maken?

Alle organisaties die zich richten naar de doelgroep 18-30 jarigen, zowel binnen gezondheid, welzijn, vrijetijd, werk...

Praktisch

De Europese vaccinatieweek loopt elk jaar in de tweede helft van april.

Het Logo zet je op weg

Bij het Logo kan je terecht voor de campagnematerialen. Zo help je om de boodschap mee uit te dragen.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen