Infosessie: Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker, is dit iets voor mij?

In hun vertrouwde omgeving komen vrouwen in kleine groep in ongeveer een uur meer te weten over het Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker.

Een begeleidster die vertrouwd is met de doelgroep en door het Logo wordt opgeleid, legt het verloop van het bevolkingsonderzoek uit aan de hand van prenten. Er wordt van gedachten gewisseld en vragen worden beantwoord. Met de uitleg kan iedereen voor zichzelf uitmaken of het bevolkingsonderzoek iets voor haar is.

Voor wie? 

Voor maatschappelijk kwetsbare vrouwen van 25 tot en met 64 jaar die meer willen weten over het Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker.
Basiskennis van het Nederlands is nodig.

Wie kan hiermee aan de slag?

Organisaties die werken met vrouwen in maatschappelijk kwetsbare situaties, bijvoorbeeld lokale besturen - OCMW, welzijnsorganisaties, centra voor basiseducatie, welzijnsschakels (bv.. sociale kruidenier), wijkgezondheidscentra, samenlevingsopbouw, maatwerkbedrijven.

Praktisch

  • Duur: maximum een uur
  • Begeleiding: gebeurt door een eigen medewerkster in de organisatie. Geen eigen medewerkster beschikbaar hiervoor? Het Logo verkent alternatieven.
  • Locatie: de organisatie zorgt voor een rustige plek in een vertrouwde omgeving.
  • De sessie is geschikt voor een kleine groep van 6 à 8 personen
  • Pakket: leen het pakket bij het Logo. Het pakket bevat ook een voorstel voor de aankondiging van de activiteit.  

Het Logo zet je op weg

Interesse? Contacteer het Logo. De contactpersoon legt je uit hoe je met Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker. Is dit iets voor mij? aan de slag kan gaan
De sessie in kleine groep gebeurt in een organisatie en een activiteit waarmee de deelneemster vertrouwd is. Het Logo zorgt voor de opleiding van een begeleidster binnen je eigen organisatie of zoekt een externe begeleidster.

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen