← Vorige

Expeditie geluk

 

Tijdens Expeditie Geluk gaan lagere schoolkinderen samen met hun klas op ontdekkingstocht in een online spelwereld. Ook dit jaar is de ontdekkingsreis helemaal ingekleed ‘in space’.

Samen gaan leerlingen op zoek naar videoboodschappen van bekende personen, zoals TikTokkers ‘Boris en Broer’. Zij dagen de leerlingen uit om samen met de klas speelse, laagdrempelige opdrachten tot een goed einde te brengen.

De missie? Planeet Pa-R-ty bereiken, want daar wacht er een DJ-set van Olly Wannabe voor een heus klasfeest!

En voor het komende schooljaar ’24 – ’25 is er leuk nieuws! Alle klassen kunnen zich GRATIS inschrijven voor Expeditie Geluk.

 

Voor wie?

  • Leerlingen in het lager onderwijs (6-12 jaar). Zowel voor de 1e, 2e en 3e graad zijn er opdrachten op maat.
  • Werk je in het buitengewoon onderwijs? Bekijk de opdrachten om te kijken of het ook iets voor jouw klas kan zijn.
  • Nam jullie school reeds deel in 2023? Dan kan je jou opnieuw inschrijven voor de gratis editie van 2024. Stem goed af met jouw collega’s welke opdrachten jouw leerlingen reeds uitvoerden in 2023.

Wanneer?

  • Jouw klas inschrijven kan vanaf 1 september 2024 op www.expeditiegeluk.be.
  • Het spel spelen met de klas kan je tussen 1 september en 24 december 2024. Na inschrijving raden we je aan om één week de tijd te nemen om de online spelwereld te leren kennen, de handleiding te lezen en de opdrachten voor te bereiken.
  • Daarna kies je zelf wanneer je de opdrachten uitvoert (bv. wekelijks, maandelijks, één volledige dag, …).
  • Elke klasopdracht duurt ongeveer 1 lesuur. Om planeet Pa-R-ty te bereiken (jullie missie) moe tje minstens 4 klasopdrachten uitvoeren. Reken dus op een minimale tijdsbesteding van 4 lesuren + 30 minuten klasfeest op Planeet Pa-R-ty.
  • Heb je meer tijd en ruimte? Zeker aan te raden, want Expeditie Geluk biedt veel nuttige en leuke uitbreidingskansen om jouw leerlingen nog veerkrachtiger te maken! 

Wens je meer info alvorens deel te nemen aan Expeditie Geluk?

Neem deel aan één van de digitale infomomenten! Schrijf je hier in!

 

Meer info en inschrijven?

Alle info vind je terug op www.expeditiegeluk.be

 

Het Logo zet je op weg!

Ben je op zoek naar ondersteuning of materiaal om een concrete actie rond mentaal welbevinden of een ander gezondheidsthema uit te werken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen