← Vorige

Gelukswandeling

Straatbord gelukswandelingMet een gelukswandeling trakteer je deelnemers naast een frisse neus, ook op een meet-and-greet met de geluksdriehoek. Stap voor stap ontdekken wandelaars wat mentaal welbevinden is en hoe ze eraan kunnen werken, terwijl ze door hun favoriete stad of natuurgebied kuieren. De doe-opdrachten tijdens het traject zorgen voor een ludieke én inspirerende tocht.

Voor wie?

Iedereen die een wandeling wil maken en iets wil bijleren over mentale gezondheid, kan deelnemen aan de gelukswandeling. Men kan ervoor kiezen om de wandelroute in groep of alleen te volgen. De opdrachten onderweg zijn, bij eventuele begeleiding door een volwassene, ook geschikt voor kinderen. Het is een gelegenheid om samen over geluk na te denken én ermee aan de slag te gaan.

Wie kan met de gelukswandeling aan de slag?

Lokale besturen kunnen in hun steden of gemeenten de gelukswandeling organiseren.

Maar ook andere organisaties of groepen kunnen de wandeling op poten zetten (bijvoorbeeld een sportdienst, jeugdbeweging, woonzorgcentrum, lokaal dienstencentrum, maar ook een lokale wandelclub, een ziekenhuis, scholen of bedrijven …).

Tijdelijk óf permanent

Wie de gelukswandeling tijdelijk (tijdens een evenement of bepaalde periode) wil organiseren kan de beschikbare materialen zelf afdrukken en plaatsen tijdens de gewenste periode. Je kan de borden dan makkelijk zelf plaatsen en weer weghalen wanneer de wandeling afgelopen is.

Lokale besturen die de gelukswandeling gedurende onbeperkte duur willen aanbieden in steden of gemeenten kunnen de borden op stevig en weerbestendig materiaal bestellen via de webshop van 10.000 stappen.

Praktisch

De gelukswandeling bestaat standaard uit 16 borden:

  • Een startbord
  • 14 info- en opdrachtborden
  • Eindbord

Je kan je gelukswandeling ook personaliseren met:

  • Een startbord met eigen tekst, grondplan en logo’s
  • Extra borden
  • Postkaartjes om promo te maken

Er zijn ook signalisatieborden beschikbaar.

Contacteer ons en we bezorgen je:

  • Een leidraad om met de gelukswandeling aan de slag te gaan, mét extra tips om je wandeling aan te kleden.
  • Tijdelijke wandeling: de bronbestanden, standaard of gepersonaliseerd.
  • Permanente wandeling voor lokale besturen: begeleiding om de materialen te bestellen en/of te personaliseren.

Andere projecten:

De geluksdriehoek
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen