Nieuw voorleesboek SOKO voorgesteld door Marc De Bel en Warme William

Op 1 maart lanceerde Marc De Bel zijn nieuwe voorleesboek "Soko". Het is een ontroerend verhaal, voor kinderen van 4 tot 7 jaar, dat gaat over de kracht van vriendschap bij een groot verlies. Het Fonds GavoorGeluk organiseerde een feestelijke boeklancering in de Krook in Gent, waarbij Marc De Bel het verhaal voorlas en Arnold Hovart de illustraties tot leven bracht. De kinderen konden daarna op een speelse manier kennismaken met de personages en thema's van het boek, en ze leerden hoe ze hun eigen emoties kunnen uitdrukken. Bekijk enkele sfeerfoto’s onderaan deze pagina. 

Dankzij een bijhorend lespakket kan je nu het boek, samen met je leerlingen, voorlezen, begrijpen en verwerken. 

Dat is nog niet alles! Speciaal voor de lancering van Soko liet het Fonds GavoorGeluk ook een Warme William handpop maken. Deze kan je vanaf april bestellen en afhalen bij jouw Logo. Je mag hem zelfs houden wanneer je een leuke foto stuurt van de handpop en het boek op een ludieke plaats in jouw school. Stuur de foto naar info@warmewilliam.be of deel hem op jouw sociale media en tag @warmewilliam. 

Ben je geïnteresseerd om het boek, de lesmap en de Warme William handpop te gebruiken op jouw school? Ga dan naar de projectpagina van Warme William en klik op de gewenste materialen aan de rechterkant van de pagina. Deze kun je vervolgens toevoegen aan jouw winkelmandje.  

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen