← Vorige

NokNok (12-16 jaar)

Je bent jong en je kan heel wat aan, maar een tegenslag of dip komt iedereen wel eens tegen. NokNok versterkt jongeren hun veerkracht. De campagne bundelt 4 knaltips en coole opdrachten om te werken aan meer veerkracht en een goed gevoel.

Organiseer de workshop ‘NokNok - oppeppers voor een tienerhoofd’, ga aan de slag met de inspiratielijst en maak gebruik van de promotiematerialen. Leid zo jongeren toe naar www.noknok.be. Jongeren gaan op de website zelf aan de slag met hun geestelijke gezondheid en de dingen die hen bezig houden.

Voor wie?

Jongeren van 12 tot 16 jaar

Wie kan NokNok promoten?

Lokale besturen, welzijnswerk, scholen, jeugdverenigingen en jeugdwerk

Waarom?

1 op 10 jongeren voelt zich niet altijd goed in zijn vel. Bij volwassenen is dat 1 op 3. Versterk de veerkracht van jongeren en zorg er mee voor dat die 1 op 10 niet evolueert naar 1 op 3.

Praktisch 

Op www.noknok.be kan je persartikels, beeldmateriaal, inspiratielijsten, postkaarten en ander promomateriaal gratis downloaden.

Het Logo zet je op weg

Bij het Logo vind je promotiematerialen. Je kan bij ons ook terecht voor inspiratie en ondersteuning om lokale activiteiten rond het thema op te zetten of om de knaltips extra in de kijker te zetten. 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen