← Vorige

Sport op het werk

In 2017 lanceerde Sport Vlaanderen (vroeger Bloso) het actieplan Sport op het Werk waarmee ze mensen wil warm maken om ook op de werkvloer meer te bewegen en te sporten. Werknemers in beweging zorgen voor een dynamische onderneming en vice versa. Werkgeversorganisaties en VDAB steunen dit initiatief. Ook de Vlaamse Logo’s promoten het actieplan voor meer beweging op het werk. Dit zijn de verschillende mogelijkheden om met Sport op het Werk aan de slag te gaan, eventueel in combinatie met andere Vlaamse gezondheidsacties die je vindt op onze website.

Voor wie?

Voor bedrijven, organisaties, vzw's, instellingen, lokale besturen … die hun personeel willen motiveren om meet te bewegen of te sporten.

Goed idee. Maar liefst stap voor stap

Je vindt het een goed idee, maar wil dit stap voor stap aanpakken? Of je wilt meer beweging samen met andere gezondheidsthema’s combineren in een overkoepelend gezondheidsbeleid? Contacteer dan jouw Logo. Je Logo bekijkt samen met jou en Sport Vlaanderen de mogelijkheden om op een verantwoorde en toegankelijke manier je personeel in beweging te zetten en gezonder te gaan leven en werken. We zoeken voor jou de juiste partners en methodes om op lange termijn in te zetten op gezondheid.

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen