← Vorige

SWEEP

SWEEP.be is een platform waarop jongeren aan de hand van enkele korte vraagjes kunnen ontdekken wie ze zijn: een Buzzer, Zoomer, Blitzer, Bouncer, Smasher of Swoosher.

Daarbovenop krijgen ze een activiteitenaanbod dat volledig aansluit bij hun interesses. (Vak)leerkrachten ontdekken via SWEEP.be/voor-leerkrachten ahv enkele vragen hoe je jongeren in actie kunt krijgen, lessen kan upgraden met meer beweging  — én daarbij ook nog eens leerplandoelstellingen kan halen. Je krijgt haalbare tips en tricks, lesmateriaal en concrete actieboxen met verrassende gadgets, die perfect bruikbaar zijn in om het even welk vak.


Voor wie?

Jongeren 12 – 18
 

Wie kan met Sweep aan de slag?

Jongeren zelf, maar ook leerkrachten, directie, zorgleerkrachten, …
 

Waarom?

Met dit project willen we jongeren tussen 12 en 18 jaar inspireren, activeren en samenbrengen om te bewegen én daarin plezier te vinden.
 

Praktisch

Alle info vind je terug op www.sweep.be
Voor leerkrachten: www.sweep.be/voor-leerkrachten
 

Heeft jouw organisatie ook een aanbod dat jongeren in beweging brengt?

SWEEP biedt een extra kanaal om jouw activiteiten bekend te maken. Het aanbod dat in aanmerking komt, hoeft hiervoor enkel opgenomen te worden in de databank van Uit in Vlaanderen. That’s it.
 
Interesse? Op SWEEP.be vind je een stappenplan.

Het Logo zet je op weg

Ben je op zoek naar ondersteuning of materiaal om een concrete actie rond beweging of een ander gezondheidsthema uit te werken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen