← Vorige

Tournée Minérale

Tournée Minérale blaast in februari zes kaarsjes uit! De campagne van De Druglijn roept iedereen op om in februari 2022 voor het eerst of opnieuw een maand lang geen alcohol te drinken.

Voor wie?

Iedereen kan deelnemen aan Tournée Minérale. 

Wie kan Tournée Minérale organiseren?

Je kan niet enkel als lokaal bestuur, maar ook als bedrijf, zorgvoorziening, sportclub, … een actie op poten zetten om mensen warm te maken voor Tournée Minérale. Op de website van Tournée Minérale vind je tips op maat van jouw sector en bestel of download je gratis ondersteuningsmateriaal.

Waarom?

Een maand geen alcohol drinken, heeft verschillende voordelen, zoals een betere nachtrust, een fitter gevoel, geldbesparing, ... 

De campagne voor 2022 zet bovendien in op je vrij voelen: vrij van een kater en de daarbij horende verloren dag, vrij van sociale druk om te drinken en vrij om tijdens de rest van het jaar op een doordachte manier zelf te bepalen wanneer je wel of niet een glas drinkt.

Praktisch 

  • Volg de Facebook-pagina en deel de posts ook op je eigen account. Zo word je mee ambassadeur van de campagne.
  • Plan de campagne in in je werking: wat kan jij de komende maanden doen om de campagne bekend te maken bij potentiële deelnemers, en om hen te motiveren om deel te nemen? Hoe meer initiatieven genomen worden, hoe sterker de campagne zal staan.
  • Via de website van Tournée Minérale kan je als organisatie tips downloaden op maat van jouw sector. Je bestelt of downloadt er ook gratis ondersteuningsmateriaal, zoals affiches en stickers. Daarnaast zijn enkele bekendmakingsteksten beschikbaar.
  • Meer informatie op www.tourneeminerale.be.

Het Logo zet je op weg

Het Logo kan je helpen met ondersteunende materialen. Neem contact op met het Logo uit je regio. 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen