Vrij06Sep
Ma04Nov

Warm Bedrijf: procesbegeleiding voor beleidsmakers

Odisee Hogeschool – campus Sint-Niklaas
Hospitaalstraat 23
9100 Sint-Niklaas

Inzetten op de mentale gezondheid van medewerkers is voor elke organisatie van fundamenteel belang. Maar hoe je dat concreet aanpakt op organisatieniveau, blijft toch een hele uitdaging. Word je zelf snel verleid door ad hoc acties? Zie je door de bomen het bos niet meer? De methodiek Warm Bedrijf kan je helpen.

Deze methodiek vertaalt abstracte beleidsconcepten rond mentale gezondheid naar concrete en tastbare pijlers. En voor elke pijler zijn er uitgewerkte opdrachten en monitoringinstrumenten. Gebaseerd op wetenschappelijke modellen en succesvol geïmplementeerd in diverse contexten, biedt deze methodiek een bewezen aanpak om aan de slag te gaan.

Door je in te schrijven verbind je je voor vijf halve dagenverspreid over een jaar. Samen met een selecte groep beleidsmakers ga je gezamenlijk de uitdaging aan.

Laat je inspireren door de ervaringen van je medebeleidsmakers uit andere organisaties en laat je uitdagen om obstakels te overwinnen. Deze unieke kans biedt niet alleen concrete handvatten voor het bevorderen van mentale gezondheid op de werkvloer, maar ook een waardevol netwerk van gelijkgestemden om mee samen te werken en van te leren. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een warme(-re) werkomgeving!

Wanneer?

  • sessie 1: vrijdag 6 september
  • sessie 2: maandag 4 november
  • De data van de volgende sessies worden in samenspraak met de deelnemers bepaald

Telkens van 9u30 tot 12u30

Waar?

Locatie volgt.

Kostprijs?

Gratis.

Inschrijven?

Meer info en inschrijven

Deze procesbegeleiding wordt de komende maanden ingepland in elke provincie.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen