Plaats de publireportage over het Bevolkingsonderzoek Dikkedarmkanker in je lokaal infoblad, personeelskrant of ledenblad. (Publiceer dit artikel in maart.)
De 11de editie van de Week van de Valpreventie draagt de slogan ‘Eén tegen allen, allen tegen vallen’. Publiceer een artikel in je infoblad, personeels- of ledenblad.
Organiseer een infosessie op maat van jouw doelgroep. Kom meer te weten over en het voorkomen van borstkanker, mogelijke preventie, het vroeg opsporen van de ziekte en het bevolkingsonderzoek.
Brochure met krachtoefeningen (zonder en met weerstandsband) en stretchoefeningen. Goed nieuws is dat je deze oefeningen makkelijk thuis of op het werk kan doen.
Deel deze berichten op sociale media-kanalen om de Week van de Valpreventie 2021 bekend te maken. Centraal staat dit jaar de provincieclash ‘Eén tegen allen, allen tegen vallen’.
Deze provinciale affiche staat in het teken van de 10e editie van de Week van de Valpreventie: de provincieclash ‘Eén tegen allen, allen tegen vallen’.
Deze placemat staat in het teken van de 11de editie van de Week van de Valpreventie: de provincieclash ‘Eén tegen allen, allen tegen vallen’.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen