Met deze affiche zet je het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker in de kijker.
Met deze affiche zet je het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker in de kijker.
Met deze totebags zet je de Warme William-campagne mee in de kijker. Deel ze uit tijdens een Warme William actie of als gadget op school of in je organisatie.
Met dit spandoek zet je de Warme William-campagne mee in de kijker. Hang het op in jouw school, gemeente, organisatie, …
Verstuur een Warme William postkaart naar een vriend(in)/buur/ouder/leerkracht/... en verspreid op die manier wat warmte.
Speld een pin op en toon dat jij een Warme William bent!
Steek samen met de leerlingen of leden de handen uit de mouwen en bouw een luisterkamer in jouw organisatie of school!
 
Deze jaarkalender bevat handige tips hoe je een Warme William kan zijn en hoe we beter kunnen luisteren naar elkaar.
Met de Warme William bank worden mensen uitgenodigd om even een babbeltje te slaan. Deze eyecatcher doorbreekt taboe en maakt moeilijke onderwerpen bespreekbaar.
Plaats de publireportage over het Bevolkingsonderzoek Dikkedarmkanker in je lokaal infoblad, personeelskrant of ledenblad. (Publiceer dit artikel in maart.)
De 11de editie van de Week van de Valpreventie draagt de slogan ‘Eén tegen allen, allen tegen vallen’. Publiceer een artikel in je infoblad, personeels- of ledenblad.
Organiseer een infosessie op maat van jouw doelgroep. Kom meer te weten over en het voorkomen van borstkanker, mogelijke preventie, het vroeg opsporen van de ziekte en het bevolkingsonderzoek.
Brochure met krachtoefeningen (zonder en met weerstandsband) en stretchoefeningen. Goed nieuws is dat je deze oefeningen makkelijk thuis of op het werk kan doen.
Deel deze berichten op sociale media-kanalen om de Week van de Valpreventie 2021 bekend te maken. Centraal staat dit jaar de provincieclash ‘Eén tegen allen, allen tegen vallen’.
Deze provinciale affiche staat in het teken van de 10e editie van de Week van de Valpreventie: de provincieclash ‘Eén tegen allen, allen tegen vallen’.

Pages

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen